OM OS

Bag Inca Copenhagen står det peruviansk/danske ægtepar Margot og Henrik. Vi har begge to i mange år haft lysten til at starte vores eget firma og særligt importere varer til Danmark fra Peru. Denne drøm kom til virkelighed for os i vinteren 2015.

Med Inca Copenhagen importerer og sælger vi forbrugsvarer fra Sydamerika, med særligt fokus på Peru, men også spændende produkter fra andre steder i verden. Vi vil gerne sikre os produkter af god kvalitet, der kan tilbydes til en ordentlig pris. Samtidig vil vi gerne finde produkter, der har en særlig historie eller baggrund, enten i det benyttet materiale, tilvejebringelsen af produktet eller bæredygtighed i produktionen.

Det betyder, at vi ofte finder vores produkter hos mindre producenter i landene vi importerer fra. De i nogle tilfælde være produceret i lokalområderne, med de lokalt tilgængelige materialer og produceret efter lokale traditioner. Vi finder ligeledes gerne producenter eller leverandører, der er mindre familieejet virksomheder.

Selve navnet Inca Copenhagen er inspireret af Inka-kulturen, et rige, der havde en central placering i vore dages Peru. Inkaerne dominerede en stor del af Sydamerika i de sidste århundreder op til spaniernes ankomst i 1534. Det er en kultur, som i dag mest er kendt for deres fantastiske arkitektur, specielt ruinbyen Machu Picchu, deres farverige beklædningsgenstande og ikke mindst deres mange guldsmykker og flotte guldudsmykninger. Kombination af vores fokus på og baggrund i Peru, samt opstartshjem i København, var Inca Copenhagen et naturligt valg som vores navn.

Vi anbefaler:

Den bedste lakrids, gode vine og andet godt: https://mortens.nu/

Der findes ikke bedre bolsjer: https://www.dropsbysamira.com/

Kakao spread fra Peru: https://podsofbeans.dk/

Økologisk børnetøj: https://www.pureorganic.dk/

INCA COPENHAGEN
Ørbækgårds Alle 803
2970 Hørsholm
CVR nr. 36577657
+45 5051 8552

MAIL@INCACOPENHAGEN.DK