OM OS

Bag Inca Copenhagen står det peruviansk/danske ægtepar Margot og Henrik, der er bosiddende i København. De har begge to i mange år haft lysten til at starte eget firma og særligt importere varer til Danmark fra Peru. Denne drøm kom til virkelighed i vinteren 2015.

Inca Copenhagen importerer og sælger forbrugsvarer fra Sydamerika, med særligt fokus på Peru, fra det sydlige Europa og Afrika. Vi vil gerne sikre os produkter af god kvalitet, der kan tilbydes til en ordentlig pris. Samtidig vil vi gerne finde produkter, der har en særlig historie eller baggrund, enten i det benyttet materiale, tilvejebringelsen af produktet eller bæredygtighed i produktionen.

Det betyder, at vi ofte finder vores produkter hos mindre producenter i landene vi importerer fra. De i nogle tilfælde være produceret i lokalområderne, med de lokalt tilgængelige materialer eller også er de produceret efter lokale traditioner. Vi finder ligeledes gerne producenter eller leverandøer, der er mindre familieejet virksomheder.

Selve navnet Inca Copenhagen er inspireret af Inka-kulturen, et rige, der havde en central placering i vore dages Peru. Inkaerne dominerede en stor del af Sydamerika i de sidste århundreder op til spaniernes ankomst i 1528. Det er en kultur, som i dag mest er kendt for deres fantastiske arkitektur, specielt ruinbyen Machu Picchu, deres farverige beklædningsgenstande og ikke mindst deres mange guldsmykker og flotte guldudsmykninger. Kombination af vores fokus på og baggrund i Peru, samt vores hjem i København, var Inca Copenhagen et naturligt valg som vores navn.

Link til vores registrering hos Fødevarestyrelsen: http://www.findsmiley.dk/754697

INCA COPENHAGEN
Jens Otto Krags Gade 13, 1. -3
2300 København S.
CVR nr. 36577657
+45 5051 8552

MAIL@INCACOPENHAGEN.DK