Vi kigger nu efteråret godt og grundigt i øjnene. Vinden er rigtigt begyndt, at ruske og hive i træernes gule blade, hvis de da ikke allerede er faldet af. Inden vi ser os om, er de sidste blade borte og vinteren er kommet endnu tættere på.

Men er du klar til efterårets og vinterens kommen? Fik du nu husket, at købe de varme sokker til børnene og halstørklædet til dig selv? Hvad med huen, husker du hvor den er henne? Og kunne sofaen ikke godt trænge til at få lidt ekstra farve?

Sådan er vi nok rigtigt mange der har det. For os, i Inca Copenhagen, er disse lidt klodere måneder “vores” produkters favorittid. For hvem kunne ikke godt bruge en dejlig varm alpaka plaid til at putte sig under på sofaen, når vinden rigtigt rusker udenfor og regnen slår ind på ruderne. Og hvis det står helt galt til, kunne vi alle godt bruge de tykke sokker til at holde fødderne ekstra varme. Vi kender godt den følelse!

Alpaka (eller alpaca på spansk) ulden er næsten perfekt til det danske vejr og klima. En stor fordel er, at den er let, altså varmhedsgraden er højere, med mindre uld. Det vil sige den er let i plaider og halstørklæder/tørklæder og hvad det ellers måtte være. Særligt hvis ulden er baby alpaka. Den er endvidere blød mod huden og så er den flot og holder form og farve i mange år. Baby alpaka betyder dog ikke dyret er en baby, det er blot betegnelsen for den første klipning af ulden på alpakaen, der sker omkring 2-3 års alderen.

Er du til noget lækkert så kig forbi webshoppen. Der er meget at vælge imellem og skulle du mangle noget er vi altid meget glade for at modtage beskeder og vil gøre hvad vi kan for at skaffe ting hjem til dig.

Ikke helt sikker endnu? Så kan det være, vi kan hjælpe dig lidt. Hvad med et kig på disse billeder med nogle af de flotte produkter fra peruvianske Kuna og Apu Kuntur.