Efteråret er kommet

Det blæser og rusker! Selvom efteråret har taget sin tid i år, kan det vist ikke længere skjules, at nu er det oktober og efterår. Det er derfor også nu, at de varmere ting skal frem fra klædeskabet

Med efteråret kommer også snart december og julemarkeder. Det er tiden vi glæder os til og vi håber altid på at hilse på en læser af vores nyhedsbrev.

Julemarkeder
Vi glæder os igen i år til, at skulle deltage på det traditonsrige julemarked på det smukke Engestofte Gods ved Maribo, den første weekend i december.

Det er altid en hyggelig weekend med mange spændende boder med alt hvad hjertet kan begære af julegaver, julepynt, forkælelse og godter.

Det hele foregår, som altid, i de hyggelige omgivelser på godset, hvor vi igen kan træffes i kostalden (tro os, det er langt mere hyggeligt, end det måske lyder).

Vores link til begivenhed finder du på vores hjemmeside her for lørdagen og søndagen.

Vi er ligeledes blevet inviteret til et julemarked 9. december i kirken i Gl. Holte. Mere vil blive delt, når vi har fået alle detaljerne på plads.

Håber vi ses derude.

Mere næste gang
Det blev en kort version vi har sendt ud denne gang. En stor tak fordi du læser med. Vi håber du har lyst til at kigge forbi vores hjemmeside og måske bliver fristet.

Skulle du se noget på hjemmesiden, som vi ikke har i din størrelse, eller hvis der er noget særligt du søger, som slet ikke findes på hjemmesiden er du altid meget velkommen til at kontakte os. Måske har vi det på lager alligevel eller kan skaffe det hjem til dig.

Nyd efteråret.

Lidt lækkert til dig?
Hvis sofaen er lidt tom
Mangler du lidt farve?