Vinden blæser, bladene skifter farver og det bliver koldere. Dog har vi indtil nu været heldige med et mildt efterår, men vi ved, at dette kan skifte ganske hurtigt. Lige som det plejer.

Det rusker også i priserne og der er mange, som har det hårdt i disse tider med økonomisk uvished og høj inflation. Vi har valgt, at holde vores priser i ro og vi håber vi kan klare os igennem den kommende tid, uden at skulle gribe til prisstigninger.

Men i det positive hjørne, kan du denne gang se gode produkter fra Peru, som matcher tiden vi går i møde, samt læse om et kommende julemarked.

Skal du holde dig varm?
Det er tid til plaider, gode sokker og et godt halstørklæde. Og du har gættet rigtigt, hvis du tænkte, at det var godt du hørte fra os, for det er hvad vi er gode til. Nedenfor finder du lidt af de lækre alpaka uld produkter vi har fra Peru, med varmegaranti!

De ekstra tykke sokker til dig der altid fryser om fødderne eller opholder dig et sted hvor det kan være fodkoldt. Lækre bløde, tykke og varme. Og så kan de vendes, så du får to farver i en:

Til hverdag og fest, sokkerne der holder dig lidt varmere, men kan benyttes i almindelige sko. Bestseller hos os. De fås både med mønster (og er lidt længere) eller ensfarvet:

Når det er sofatid, skal der en god plaid til. Disse flotte plaider er ikke tunge, men varme og behagelige at sidde med:

Skal halsen holdes varm, uden kras, så er det baby alpaka du er ude efter. Det fås næsten ikke blødere og lettere, og er perfekt til både efterår og vinter. Kig selv:

Julemarked på Lolland
Med efteråret kommer der snart julemarkeder. Vi er klar på Lolland i weekenden 3-4. december på det smukke Engestofte Gods. Et flot og hyggeligt julemarked med en masse gode traditioner, fantastiske boder og hyggelige omgivelser. Vi håber du kigger forbi vores bod, såfremt du skulle være på de kanter den første weekend i december.

Ikke mere denne gang.
Så har vi ikke mere til dig denne gang. Som altid, skal du vide, at vi sætter stor pris på, at du læser med. Vi håber du har lyst til at kigge forbi vores hjemmeside og måske bliver fristet.

Skulle du se noget på hjemmesiden, som vi ikke har i din størrelse, eller hvis der er noget særligt du søger, som slet ikke findes på hjemmesiden er du altid meget velkommen til at kontakte os. Måske har vi det på lager alligevel eller kan skaffe det hjem til dig.

Vi har i flere år haft et udvalg af vores lækre ting fra Peru i den hyggelige lille gårdbutik, Ryegaard Rejsestald. Desværre kan økonomien ikke længere hænge sammen for Rejsestalden og den lukker ved udgangen af oktober måned. Det er vi og de mange andre forretningsdrivende, som har benyttet dette unikke sted kede af. Så skynd dig forbi inden det er for sent. Vi håber, at vi kan finde andre lignende steder i fremtiden til at præsentere Inca Copenhagen. I resten af oktober kan du fortsat læse mere på linket her: Gaardbutikken Ryegaard Rejsestald

Til sidst, husk du kan altid finde os på hjemmesiden, som vi håber du har lyst til at kigge forbi: www.incacopenhagen.dk.

Rigtig godt efterår.