Vi troede lige, at det skulle blive en hvid jul, med den tidlige sne vi fik i år. Det kan stadigvæk komme igen, men mon ikke det bliver en grå en af slagsen som vi bedst kender dem?

Julemarkeder er overstået for os og nu er det snart de sidste pakker der skal sendes før vi alle kan holde juleferie. Hygge og familie er hvad der snart skal nydes.

Julemarkeder
Vi besøgte det traditonsrige julemarked på det smukke Engestofte Gods ved Maribo den første weekend i december.

Som altid en rigtig hyggelig weekend med mange spændende boder med alt hvad hjertet kan begære af julegaver, julepynt, forkælelse og godter.

Vi stod igen i den gamle kostald med mange andre kollegaer. Selvom om besøgstallet var lavere end sidste år nå vi weekenden og fik hilst på en masse søde mennesker.

Sidste lørdag var vi i gang igen på et hyggeligt (næsten) lokalt julemarked Gl. Holte Kirke. En god eftermiddag med de mange søde mennesker der kiggede forbi, samt de fantastiske frivillige, som arrangeret det hele.

Julegaver
Det skal ikke alt sammen handle om gaver til jul. Dog er det ingen hemmelighed, at der foretages mange julegave-indkøb i disse dage.

Der håber vi naturligvis, at der er nogen som tænker på at give en god gave fra vores lille butik.

Skal gaverne frem inden jul er mandag 18/12 nok bedste bud på sidste chance hvis en eventuel gave fra Inca Copenhagen skal frem i tide. Vi sender både med PostNord og GLS, så det er hvad, som passer bedst for lige dig. Vi kan desværre ikke sige hvem, som er hurtigst, da vi har gode erfaringer med begge firmaer.

Men husk, jo tidligere desto bedre i forhold til forsendelse. Ellers er du selvfølgelig altid velkommen til at afhente dine indkøb hos os.

Vi ses i 2024
Det blev igen en kort version af nyt fra os. En stor tak fordi du læser med. Vi håber du har lyst til at kigge forbi vores hjemmeside og måske bliver fristet.

Skulle du se noget på hjemmesiden, som vi ikke har i din størrelse, eller hvis der er noget særligt du søger, som slet ikke findes på hjemmesiden er du altid meget velkommen til at kontakte os. Måske har vi det på lager alligevel eller kan skaffe det hjem til dig.

Rigtig glædelig jul og godt nytår.