Sikken en voldsom trængsel og alarm; det er koldt og man må gå sig varm! Sådan lyder en af de gode gamle julesange og er det ikke netop i disse tider, at vi skal huske, at nyde dem?

Selvom det måske ikke er så koldt endnu, vil vi alligevel holde os godt varme, med et enkelt julemarked mere, som er kommet ind i kalenderen. Vi glæder os rigtigt meget til weekenden 8-9. december hvor vi vil være at finde på Julemarkedet på Lindegaarden i Bondebyen i Lyngby. Den gamle gård vil være rammerne om, hvad vi ikke er i tvivl om, bliver to dejlige dage. Så mangler du lidt ideer til julegaverne, lidt luksus til dig selv eller noget godt at spise og drikke i juledagene, skulle du kigge forbi.

Lindegaarden bliver vores sidste optræden i 2018 og ikke længe efter vender vi næserne mod Peru, hvor jul og nytår skal fejres i år. Og mon ikke vi finder lidt lækre ting, at tage med retur eller fylder lidt op af udsolgte varer?

Ferie betyder selvfølgelig også ferielukket på webshoppen. Så hvis du ikke har mulighed for at fange os live på Lindegaarden er sidste chance for en ordre her på hjemmesiden mandag 17/12. Derefter vil du kunne finde os i hængekøjen som billedet viser 🙂

Håber vi ses enten næste weekend i Lyngby, her på hjemmesiden eller på de sociale medier. Og hvis ikke, så ønsker vi alle en rigtig glædelig jul og et godt nytår fra os hos Inca Copenhagen.