Sommertid, lyse aftener, varme (hvilket vi slet ikke er vant til her i Danmark), ferie (for nogen) eller blot tid til hygge udenfor. Dejligt, at have tid og vejr til denne slags. Det er dog også i disse tider, at vi arbejder på, at fylde kalenderen ud med forskellige livsstilsmesser rundt omkring.

Vi må jo indrømme, at alpaka uld er svær, at sælge om sommeren, hvilket betyder, at efteråret og vinteren er “vores” tid. Og det er også i de måneder, at du har størst chance for at møde os, og Inca Copenhagen, “live” et sted nær dig.

Sen-sommeren starter vi udendørs med byfesten Bryggens Fødselsdag hvor lokale butikker og foreninger kommer sammen til en stor gadefest midt på Islands Brygge i København. Der er en masse at se, smage og høre, hvorfor du bestemt ikke bør gå glip af en god dag den første lørdag i september.

Dernæst er vi for første gang med til et af de største og måske mest hyggelige friluftsmarkeder på vestsjælland, der afholdes i flot natur over weekenden 15-16. september. Kig forbi Panzermuseets friluftsmarked.

Når kulden begynder, at melde sin ankomst kan vi i weekenden 10-11. november findes på det spændende Dragør Fort, hvor der i fortets flotte lokaler afholdes Dragør Gourmet & Livsstilsmesse.

Har du lyst til lidt tidlig jule-shopping eller blot forkælelse af dig selv og dine nærmeste deltager vi for anden gang på den traditionsrige Julemarked på Havartigården i Holte. Det er hygge, jul, julegaver, godter og alt muligt andet hjerte måtte begære i weekenden 17-18. november. Vi håber du kigger forbi.

Endelig starter vi december måned med Jul på Bryggen. Den første lørdag i december måned går de lokale handlende sammen og en hyggelig dag på Islands Brygge i København. Hvor du kan finde os er endnu ukendt, men mon ikke du kan løbe ind i os et sted?

Der kan selvfølgelig komme flere til, men du kan altid følge med i vores kalender på hjemmesiden, som du finder lige her: inca-kalender

Vi sørger også for løbende, at holde alle opdateret via vores facebook side, hvor begivenhederne som udgangspunkt også ville kunne findes: facebook-kalender

Der er derfor rigtig god mulighed for, at komme og hilse på og mødes os, mærke den bløde alpaka-uld mellem fingrene eller blot snuse lidt til hvad vi kan tilbyde sammen med en masse dejlige andre handlende.