Mors dag og mere

Vi håber I alle fortsat passer godt på hinanden og udviser omsorg for jeres kære og andre ude i samfundet. Her er lidt nyt fra Inca Copenhagen.

I morgen, søndag 10/5, er det mors dag og vi har selvfølgelig en lille ekstra ting til at fejre dagen med.

Samtidig har vi fået en ny poncho på webshoppen, hvis du skulle være ud efter lidt lækkert til dig selv eller en du holder af.

Endelig er vi glade for, at kunne præsentere et nyt samarbejde med en lokal butik på Islands Brygge, hvor du kan finde et udvalg af vores flotte alpaka uld produkter fra Peru.

Mors dag
Som den gamle sang siger “Mor er den bedste i verden” og det støtter vi meget gerne op om. Så står du og mangler lidt forkælelse til din mor (eller dig selv eller en anden du holder af) har vi en 10% rabat kørende frem til og med søndag 17/5. Blot benyt rabatkoden “mor2020” og der trækkes 10% fra dit køb.

Der er ingen beløbsgrænse, så skynd dig ind på vores webshop og find noget der kan bruges. Du kan klikke lige her: webshop

Husk der er gratis fragt ved køb over kr. 250 og gratis afhentning og udbringning på Islands Brygge i København.

Poncho nyt
Den lille nye kom hjem før Covid-19 lukkede det hele og er du ude efter en varm og blød poncho/karpe i en flot grøn farve finder du sådan en hos os nu. Den bløde alpaka uld skal nok holde dig varm og med en hætte, får du lidt ekstra til hovedet, såfremt vinden eller kulden ikke er din ven.

Vil du se mere kan du finde et direkte link til den lille nye ved et klik på billedet.

Nyt butikssamarbejde
Vi er glade for, at kan præsentere dig for vores nye samarbejde lige her på Islands Brygge. Du finder butikken DebTing på Egilsgade 4, kld. på Islands Brygge og kan følge med i alle de ting der sker der via facebook (Debting).

Spændende nyt koncept, som vi bestemt vil anbefale, at du ser nærmere på, hvis du skulle være i nærheden. Særligt, da vi har et godt udvalg af vores produkter i butikken.

Ikke mere fra os i denne omgang
Du har læst med til nu og det sætter vi stor pris på. Vi håber du måske kan blive fristet til at benytte “mor2020” og få 10% rabat i webshoppen, kigger på den nye poncho eller besøger Debbie i hendes lille butik.

Som altid, skulle du se noget vi ikke har i din størrelse eller hvis der er noget særligt du søger, som vi ikke har på hjemmesiden er du meget velkommen til at kontakte os. Måske har vi det på lager alligevel eller kan skaffe det hjem til dig.

Vi håber du kommer til at nyde de kommende lange weekender og så håber vi du passer godt på dig selv og dine nærmeste.

Husk du finde et udvalg af vores lækre ting fra Peru i den hyggelige lille gårdbutik, Ryegaard Rejsestald. Et lækkert udvalg af mange små mærker, som du ikke finder i andre butikker. Bestemt et sted du skulle stoppe ved, hvis du er ude efter noget særligt. Du kan læse mere på linket her: Gaardbutikken Ryegaard Rejsestald