Sommeren er over os og det betyder også ferietid for de fleste. Det ser ud til at blive en relativ covid-19 fri sommer og de fleste mennesker er klar til at nyde en sommer “som vi kender den”. Det er dog desværre ikke alle steder alt er tilbage til normalen som i Danmark. Peru har fortsat restriktioner, men det går fremad. I europa er vi heller ikke helt foruden problemer med en frygtelig krig i Ukranie og fortsat uvished omkring økonomien i de fleste lande.

Vi vil dog her prøve, at sprede lidt sommerglæde, hvis vi kan. Selv har vi sporaisk sommerferie i den anden halvdel af juli og starten af august. Så der kan forekomme længere svartider og levering på køb. Hjemmesiden vil blive opdateret med information om hvornår vi er “væk”, så hold øje med den.

Lidt til sommeren
Sommer betyder i Danmark ofte varme dage, men ikke altid så varme aftenener, selvom lyset er der og vi gerne vil sidde udenfor. Det kan klares med lidt varmt fra os

Til skulder, ben og hele kroppen:

Nogle gange skal der lidt varmt til fødderne:

Og hvis du rigtigt fryser om fødderne er dette par lige noget for dig:

Ikke mere denne gang.
Der er igen denne gang lidt mere fokus på forskellige produkter fra hylden. Vi håber ikke det har skræmt dig væk. Men du skal vide, at vi sætter stor pris på, at du læser med. Vi håber du har lyst til at kigge forbi vores hjemmeside og måske bliver fristet.

Som altid, skulle du se noget på hjemmesiden, som vi ikke har i din størrelse, eller hvis der er noget særligt du søger, som slet ikke findes på hjemmesiden er du altid meget velkommen til at kontakte os. Måske har vi det på lager alligevel eller kan skaffe det hjem til dig.

Husk du kan ligeledes finde et udvalg af vores lækre ting fra Peru i den hyggelige lille gårdbutik, Ryegaard Rejsestald. Her finder du et lækkert udvalg fra mange små mærker, som du ikke kan finde i andre butikker. Bestemt et sted du skulle stoppe ved, hvis du er ude efter noget særligt. Du kan læse mere på linket her: Gaardbutikken Ryegaard Rejsestald

Endelig kan du altid finde os på hjemmesiden, som vi håber du har lyst til at kigge forbi: www.incacopenhagen.dk.

Rigtig god sommer!