Der sker meget i øjeblikket med sommeren der er over os, fodbold alle vegne og vi ved ikke helt hvor vi er på vej hen i forhold til Covid-19. For os, i Inca Copenhagen, sker der endnu mere da vi flytter. Vi kommer til at sige farvel til København om få dage. Læs mere om dette og et godt tilbud vi har i den kommende tid.

Vil du have et godt tilbud?
Der bliver talt meget om fodbold i Danmark i disse dage, og med god grund. Semifinale til EM er stort! Men der spilles faktisk også en anden stor turnering i øjeblikket, den sydamerikanske version, Copa America.

Og her kommer det sjove og spændende. Peru har også kvalificeret sig til semifinalen, i Copa America selvfølgelig. Så de to lande der betyder alt for os, skal i den kommende uge spille semifinale i hver deres store turnering. Danmark mod England på onsdag, mens Peru spiller mod Brasillien natten til tirsdag! Kunne det blive meget større?

Det vil vi fejre med et godt tilbud og hele 15% rabat på alt i webshoppen. Du skal bare bruge rabatkoden “bold21“. Kig forbi og se om der ikke skulle være noget som frister. Klik lige her: webshop

Vi flytter
Der sker meget hos os og det skyldes, at vi skal flytte. Om mindre end to uger forlader vi København, for at slå os ned i Hørsholm. Det både glæder vi os til, men vi er også en smule triste over, at skulle forlade vores elskede Islands Brygge.

Det kommer til at betyde, at tilbud med gratis afhentning og omdeling på Islands Brygge vil blive ændret til Hørsholm. Så står du og mangler noget fra vores webshop og bor i nærheden af Islands Brygge, er det ved at være sidste chance for at udnytte denne mulighed.

Det var alt for denne gang
Vi fik delt en lille smule nyt, som egentligt er ret stort, i det mindste for os. Du skal have en stor tak for du læser med. Vi håber du har lyst til at kigge forbi vores hjemmeside og måske bliver fristet.

Vi håber, at vi næste gang kan dele lidt nyt omkring efterårs- og julemarkeder, som heldigvis ser ud til, at kunne blive til noget i år.

Skulle du se noget på hjemmesiden, som vi ikke har i din størrelse, eller hvis der er noget særligt du søger, som slet ikke findes på hjemmesiden er du altid meget velkommen til at kontakte os. Måske har vi det på lager alligevel eller kan skaffe det hjem til dig.

Husk du kan også finde et udvalg af vores lækre ting fra Peru i den hyggelige lille gårdbutik, Ryegaard Rejsestald. Et lækkert udvalg af mange små mærker, som du ikke finder i andre butikker. Bestemt et sted du skulle stoppe ved, hvis du er ude efter noget særligt. Du kan læse mere på linket her: Gaardbutikken Ryegaard Rejsestald