Ferien er slut

Først og fremmest vil vi gerne starte med at ønske dig et godt nytår, selvom det er ved at være lidt tid siden. Vi håber du har nydt julen og er kommet godt ind i det nye år.

For vores vedkommende har det været en dejlig tur til Peru, nu er vi retur, ferielukningen er ovre og vi er klar til at komme i gang med 2019. Ferien er også årsag til vi sender dig en hilsen lidt senere end vi plejer.

Nyt på hylden

Hvorfor ikke starte det nye år med en god nyhed. Vi har fået nye plaider på hylden fra INWOOL, et nyt samarbejde vi er rigtig glade for, at kunne præsentere for dig. INWOOL arbejder med flotte designs, der passer perfekt ind i de fleste stuer og deres brug af forskellige farver giver et dejligt friskt pust til din sofa, stol eller seng.

Du kan få en flot plaid på hele 140×200 cm, som burde dække de flestes behov. Det er en sammensætning af 55 % alpaka uld og 45 % fåre uld, der sikre dig en let, men varm oplevelse på de kolde dage eller kølige forårs- og sommeraftener.

Hvis du er fristet, kig forbi webshoppen og se de nye plaider. Du kommer ikke til, at fortryde det.

En kop kaffe kan man altid drikke (Tilbud!)

Det mener vi i hvert fald, at man kan og hvorfor ikke prøve en god kop peruviansk kaffe?

Du kan kalde det januar udsalg eller gætte på, at vi er i godt humør efter vores tur til Peru. Hos os, kalder vi det blot et rigtigt godt tilbud. Resten af januar måned kan du købe et kg peruvianske kaffebønner til kun kr. 149,-. Det betyder du sparer hele kr. 50,95 per pose! Et rigtigt godt tilbud, så hvis du eller en du kender er til god kaffe.