De flotte efterårsfarver er alle steder og de fleste træer har ikke mange blade tilbage. Siden sidst er Inca Copenhagen flyttet fra København til Hørsholm, hvilket har været en hektisk periode for os. Men nu er det efterår og tid til gåture i skoven og hygge hjemme i varmen. Velkommen til lidt nyt fra os.

Tid til de varme sokker
Med efterårets over os, er det også tid til at finde de varme sokker frem. Har du svært ved at finde dem, kan vi altid hjælpe med et par nye. Tag et kig på det store udvalg vi har i flotte (og varme) sokker, der ikke er tykkere end du kan have dem på i dine almindelige sko. Vi er sikre på, at du kan finde noget, som kan friste. Klik på billedet og så mere:

Varme plaider
Men når man har været ude og gå en lang tur, skal man hjem og hygge sig under en varm plaid. Dette kan vi også hjælpe med, såfremt du står og mangler en ny plaid.

Vi har et mindre udvalg i forskellige farver og du kan finde både ensfarvet og nogle i flotte mønstre. Alle i en god størrelse, ikke tykke, men varme og bløde. Har du først haft fingerne i sådan en plaid er det svært at give slip igen. Du finder udvalget ved at klikke på billedet:

Vi er flyttet
Vi er, som nævnt, flyttet til Hørsholm. Det har været en dejlig oplevelse for os og vi er rigtigt glade for vores nye sted. Det betyder selvfølgelig også, at afhentning af dine køb nu foregår i Hørsholm. Bor du i området vil vi fortsætte den gratis levering her, så der er gode muligheder for at få dine varer lige som det passer dig bedst.

Det var alt for denne gang
Vi har ikke mere denne gang. Med december og jul tæt på, vil vi næste gang dele lidt om julemarkeder og gode juletilbud. Du skal have en tak for du læser med. Vi håber du har lyst til at kigge forbi vores hjemmeside og måske bliver fristet.

Skulle du se noget på hjemmesiden, som vi ikke har i din størrelse, eller hvis der er noget særligt du søger, som slet ikke findes på hjemmesiden er du altid meget velkommen til at kontakte os. Måske har vi det på lager alligevel eller kan skaffe det hjem til dig.

Husk du kan også finde et udvalg af vores lækre ting fra Peru i den hyggelige lille gårdbutik, Ryegaard Rejsestald. Et lækkert udvalg af mange små mærker, som du ikke finder i andre butikker. Bestemt et sted du skulle stoppe ved, hvis du er ude efter noget særligt. Du kan læse mere på linket her: Gaardbutikken Ryegaard Rejsestald

Endelig kan du altid finde os på hjemmesiden, som vi håber du har lyst til at kigge forbi: www.incacopenhagen.dk.