Indlæser Begivenheder

Panzermuseum og Inca Copenhagen, ja hvad er det dog for noget. Det er et marked, der er afholdt i mere end 30 år, først på Kongskilde Friluftsgård og de sidste tre år på Panzermuseum East. Måske det marked på Vestsjælland med højste kvalitet, hvor der hele tiden arbejdes på udvikling af et rigtigt hyggeligt marked.

Der er boder med alt fra livsstil, kunsthåndværk, hobby og specialiteter, et væld af oplevelser for hele familien og så er det placeret i en naturskøn plantage mellem træerne og blandt hele 4 søer. Sidste år deltog omkring 100 boder, så der er noget for en hver smag, samt i år vil du også kunne finde os fra Inca Copenhagen.

Vi tager selvfølgelig alle vores lækre produkter med. Du vil kunne finde de flotteste og blødeste tørklæder og sjaler i baby alpaka uld fra Kuna og Apu Kuntur, vores dejlige varme plaider, sokkerne til den kommende vinter til både de små og dig selv, lige den bløde hue du står og mangler, vanterne du ikke kan finde og så alletiders udvalg i gode kaffebønner. Det meste du finder hos os kommer fra Peru og kan finde sin vej helt hjem til dig.

Der er hele to dage hvor du kan finde os på denne skønne naturplet, lørdag 15/9 kl. 10.00-17.00 og søndag 16/9 kl. 10.00-16.00. Dette arrangement er lørdagen.

Share This Story, Choose Your Platform!