Dette åbne spørgsmål, er et vi altid stiller hinanden, men som vi oftest ikke altid besvarer helt ærligt. Sådan er vi mennesker nu en gang.

Det betyder ikke, at vi ikke gerne vil høre hvordan I har det. Og det med håbet om, I har det godt og fortsat passer godt på hinanden. Covid-19 er på tilbagetog i Danmark, men det er fortsat hårdt mange steder i verden og vi skal selvfølgelig herhjemme udviser omsorg for jeres kære og andre ude i samfundet.

Med denne start, kommer vi så til den næste del. Lidt nyt fra Inca Copenhagen.

Læs om vores leveringsmuligheder og en mulighed for at møde os i sommerlandet.

Levering til dig
Selvom det er bedre tider, samfundet er åbnet mere op og vi i Danmark har meget lave smittetal, har vi valgt at fortsætte, lidt endnu, med de tiltag for levering vi tog for nogle måneder siden.

Det betyder, at den lavere købsgrænse for gratis forsendelse stadigvæk er kr. 250. Og køber du for mindre, er det kun kr. 30 for forsendelse, hvilket vi ikke har ændret ved. Det synes vi er et godt tilbud.

Vi fortsætter ligeledes med gratis udbringning på Islands Brygge i København. Det vil sige, vi simpelthen kommer til dig med dine køb helt gratis hvis det er på Islands Brygge. Du er selvfølgelig fortsat meget velkommen til at afhente dine køb hos os også.

Sommermarked
Solen skinner og der er mange ting, man kan tage ud og nyde i det danske sommerland. Det er måske ikke den tid på året hvor man tænker mest på varm alpaka-uld.

Men vi vil nu alligevel være at finde på et sommermarked eller to. Vi skal i weekenden 27-28/6 til Nykøbing Sj. og deltage på Frou Frou’s sommer event.

Det er første gang vi skal deltage og vi glæder os til at forhåbentlig se jer hvis I skullr være i området. I kan følge mere med om sommermarkederne hos Frou Frou på dette link: Sommermarked

Der sker noget hver weekend, så kig forbi hvis du er i nærheden (også en dag vi ikke er der).

Det var alt for denne gang
Hvis du fortsat er med os, takker vi dig for, at du har læst med. Vi håber du får mulighed til at kigge forbi hjemmesiden og måske blive fristet.

Vi glæder os til snart, at kunne løfte sløret for en stor nyhed. Vi siger ikke så meget nu, men det drejer sig om kaffebønner, Peru og måske…..økologi?

Skulle du se noget på vores hjemmeside, som vi ikke har i din størrelse eller hvis der er noget særligt du søger, som slet ikke findes på hjemmesiden er du meget velkommen til at kontakte os. Måske har vi det på lager alligevel eller kan skaffe det hjem til dig.

Nyd de lyse og lange dage vi har på denne tid af året og pas godt på dig selv og dine nærmeste.

Husk du også kan finde et udvalg af vores lækre ting fra Peru i den hyggelige lille gårdbutik, Ryegaard Rejsestald. Et lækkert udvalg af mange små mærker, som du ikke finder i andre butikker. Bestemt et sted du skulle stoppe ved, hvis du er ude efter noget særligt. Især skal du holde øje med søndage hvor der er leverandørdage i Rejsestalden. Det kunne være du mødte os der? Du kan læse mere på linket her: Gaardbutikken Ryegaard Rejsestald