Rabat i september

September er normalt den måned hvor vi deltager i Bryggens Fødselsdag, den lokale gadefest og fejring af Islands Brygge. Det er en dag med vores gode kollegaer og det lokale foreningsliv. Men, som med så meget andet i disse tider, blev denne dag aflyst i år. Vi har dog fejret det på anden vis.

Med den start, er her lidt nyt fra Inca Copenhagen.

September rabat = Bryggens Fødselsdag version 2020
Ja, når vi nu ikke kunne komme ud og holde fødselsdag, så fejrer vi på en anden måde. Vi giver i september måned 15% rabat på alt i webshoppen med rabatkoden “bryggen2020”.

Det er selvfølgelig ikke så festligt, som en gadefest, men det giver dig mulighed for et godt køb. Husk vi har gratis afhentning (og bringer også ud gratis) på Islands Brygge.

Du kunne jo vælge, at prøve vores økologiske kaffebønner hvis du skulle stå og have lyst til en god kop kaffe. Klik bare på billedet for at se mere.

Julemarkeder version 2020?
Desværre ser Bryggens Fødselsdag ikke ud til at være eneste aflysning vi har i vente. Flere julemarkeder er allerede aflyst eller vi forventer de bliver det. Vi kan derfor ikke love en masse hyggelige steder hvor vi kan mødes ansigt til ansigt.

Men hold øje med vores hjemmeside eller følg os på facebook. Der vil vi dele oplysninger omkring eventuelle julemarkeder eller andre arrangementer vi deltager i. Selvom kalenderen er tom i øjeblikket kan du altid læse om begivenheder på dette link: Mød os live