Vi har været lidt stille igennem foråret og kan i dag afsløre årsagen til dette. Bag scenen har vi nemlig i det sidste stykke tid, arbejdet på, at kunne præsentere, for os, en kæmpe stor nyhed.

I løbet af en lille uges tid vil vi kunne tilbyde dig vores egne lækre peruviansk kaffebønner.

Ja, du læste rigtigt! Vi får nu risteret kaffebønner, der kommer hele vejen fra Peru, og hjem til dig. Og vi kan afsløre, at de er rigtigt gode.

Det hele sker i samarbejde med Charlies Coffee, der står for ristningen af bønnerne i Holland og transporten hjem til Danmark. Dette samarbejde håber vi på sigt også vil kunne bringe flere kaffe-nyheder til os og dermed selvfølgelig også til dig.

Kaffebønnerne vil komme pakket i poser af enten 250 gram eller 1 kg, så der vil være noget for både den lille og den store kaffedrikker.

De peruvianske kaffebønner har en fantastisk kaffeduft med et hint af karamel og lidt chokolade. Smagen, som det oftest er med peruviansk kaffe, er rund og en smule mild, men den holder længe efter en tår. Alle former for tilberedelse af din kaffe vil du kunne benytte bønnerne til, men de kommer bestemt til deres ret ved brug af en stempelkande. Her vil smagsnuancerne virkelig folde sig ud og give dig en rigtig god kaffe-oplevelse.

Vi glæder os til at kunne tilbyde vores kaffenyhed på hjemmesiden, forhåbentlig i slutningen af næste uge. Og skulle du komme i nærheden af Lyngby Torv lørdag d. 9/6, håber vi, at du vil kigge forbi vores stand på Livsstils og kunsthåndværksmarkedet, hvor det kunne tænkes, at der ville være et særligt tilbud på peruvianske kaffebønner. Man ved jo aldrig?