Så tager vi sokkerne frem. Ja, en lille omskrivning af en ældre sang om cykler der skal frem. Men ikke desto mindre relevant nu hvor kalenderen siger oktober. Der er tit nyt fra os her, på facebook eller i vores nyhedsbrev om varme og flotte plaider i alpaka (alpaca) uld. Eller også skriver vi om den gode kaffe du kan findes hos os. Derfor har vi nu sat os for, at det er føddernes tur.
Sokker til både store og små
Det er nemlig tid til at finde de gode uldsokker frem og skulle du stå og mangler nye, så hvorfor ikke kigge lidt nærmere på vores lille udvalg. Sokker med ulden fra alpakaen (alpacaen) er både varm, blød og så kradser den ikke.

Vi har sokkerne til de små (fra størrelse 15-17 og op) og du finder flotte og lækre sokker i flere farver og størrelser. De er heller ikke alt for tykke, hvorfor de passer fint ned i både sko og støvler.

Til dig selv kan du finde en rigtig lækker og tyk vendbar sokker, der med garanti vil holde dine fødder varme på de kolde gulve. At den er vendbar, giver dig, ud over tykkelsen, muligheden for at vælge mellem de to nuancer i sokken alt efter lyst.

Du kan se mere om de vendbare sokker her og sokkerne til de små kan du finde lige her.

Så kig forbi på de to links eller bare ind og se om der er andet godt i webshoppen, der kunne friste.